WAT DOEN WE?

 

Meubel ontwerp, product ontwerp of grafisch ontwerp.

Makker is een ontwerp studio dat zich focust op communicatie en openheid. Door de persoonlijke aanpak en de snelle terugschakeling naar u, zorgen we ervoor dat de projecten zou nauw mogelijk met uw wensen overeenstemmen.

Naast het ontwerpen en helpen uitdenken van uw ideeën staat makker ook in voor de fabricage van uw ontwerp. Door ons atelier zijn we in staat verscheidene projecten af te werken in hout, metaal en kunststof. Door het gebruik van onze 3D printers en de portaalfrees kunnen we precies en nauwkeurig te werk gaan in het uitwerken van zowel prototypes als afgewerkte producten.

In ons atelier hebben we toegang tot verschillende hout en metaal bewerkingsmachines zodat er voor uw project zo weinig mogelijk limieten zijn.

87262743_216226786090897_841244178713778

DIENSTEN

 

 

Wilt u een nieuw product ontwikkelen of een bestaand product verbeteren? Zit u al een hele tijd op een idee maar vindt u geen tijd om het zelf uit te werken? Wij helpen u met veel plezier in dit proces.

Zoekt u een mechanische oplossing voor een bepaald probleem. Hebt u technische tekeningen nodig van uw ontwerpen. Wij maken uw product productie klaar.

 

Een logo, folder of volledige huisstijl?

We zorgen ervoor dat uw bedrijf visueel wordt weergeven op een professionele manier. Een beeld zegt meer als duizend woorden? Enkel als het op de goede manier wordt  weergegeven.

 

Breng uw idee tot leven. Door prototyping kan u een echte feeling krijgen met uw product. In deze fase heeft u een perfect beeld van hoe het er zal uitzien en wat er eventueel nog moet veranderen. 

 

Van afgewerkt product tot prototype.

Van geschenk tot hebbedingetje. In het 3D printen zijn er bijna geen limieten. Zowel voor grote als kleine series.

 
 

Van idee tot afgewerkt product. Met de CNC wordt uw product met hoge kwaliteit gemaakt. Wij helpen met de freespatronen en het klaarmaken voor fabricage. Zowel voor prototypes als finale producten.

Prototype.png
3D printen.png
CNC cutting.png